Kleding webshop, inspiratie toelichting Hanova Textiles

Oorsprong en inspiratie van onze kleding webshops

Een kort verhaal over de oorsprong, inspiratie en motivatie om een groot aantal kleding webshops te starten op het internet.

Hanova Textiles, voor het leveren en bedrukken van al uw bedrijfskleding, werkkleding, casual kleding en sportkleding.

De webshop die specifiek gaat over het bedrukken van kleding en textiel is een initiatief van Hanova Textiles en drukkerij van Amen die vanuit dezelfde locatie werkzaam zijn.

De markt heeft zich in de afgelopen jaren sterk veranderd. Zo waren er vroeger textiel drukkerijen en drukkerijen die zich bezig hielden met drukwerk op papier.

Daarnaast is ook de manier van het zaken doen veranderd en heeft er een sterke verschuiving plaatsgevonden van het zaken doen naar het internet.

Kleding of textiel kon je elders bestellen en voor het bedrukken kwam je uit bij een drukkerij die hierin gespecialiseerd was. Zo doen overigens nog veel bedrijven hun zaken. Als tusssenhandelaar, vereniging of sportploeg kon je eventueel ook direct de kleding bestellen bij de drukkerij.

Onze drukkerij is een ambachtelijke onderneming, die vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. De klant is nog steeds koning en wij leveren uitsluitend vakwerk. Onze meer dan 30 jaar ervaring bij het bedrukken van textiel, kleding en relatiegeschenken staat hier garant voor.

Toen kwam het internet. Je moest een website hebben en dat was het wel zo’n beetje. Ondertussen gingen een aantal van onze klanten zelf ook wat bedrukken in een achterkamer en verkochten dit weer via het internet. Om ons heen zagen wij de internet bedrijven groeien maar ja…..wij zijn drukkers en hebben verstand van kleding bedrukken. Internetbedrijven zonder veel ervaring in het bedrukken van kleding groeiden harder dan wij. Wat nu te doen? Wij willen kwaliteit een vakwerk leveren.

Een aantal jaren geleden werd Hanova Textiles opgericht door Kevin van Amen, opgegroeid in de drukkerij van zijn vader en oom. Door het verlies in marktaandeel van de drukkerij ging hij bedrijfskledingwerkkleding en aanverwante promotionele artikelen verkopen en kon hij de klanten aanbieden om het in de eigen drukkerij te laten bedrukken.

De ervaringen met het bedrukken van textiel en kleding kwamen goed van pas en dat leverde Kevin veel tevreden klanten op.

Dankzij veel van onze leveranciers, met sommige doen we al meer dan 20 jaar zaken, konden wij naast de bedrijfskleding en werkkleding ook andere producten aanbieden zoals teamkleding, sportkleding en vrijetijdskleding. Veel van deze kleding en artikelen worden ook in winkels aangeboden voor prijzen die wij makkelijk kunnen matchen en beter!

Bovendien hebben wij een unieke en bijzondere formule in handen, kleding bestellen en bedrukken vanuit dezelfde organisatie.

Hoe gaan we dat aanpakken? Via internet, maar hoe? En alleen is maar alleen…..

Kevin van Amen en John Mac-Lean zijn elkaar enige jaren geleden tegengekomen via een feestje van een gemeenschappelijke vriend. De kennismaking was er een om nooit te vergeten. Een leuke anekdote kunnen wij hierbij op verzoek vertellen. 

John Mac-Lean heeft 25 jaar gewerkt in de logistiek en heeft leiding gegeven aan verschillende grote ondernemingen. In 2007 is hij zijn eigen internetonderneming gestart. Hij bezit een groot aantal domeinnamen en heeft veel eravring en kennis opgedaan over het internet, met name met betrekking tot de vindbaarheid (SEO), gebruiksvriendelijkheid en klantvriendelijkheid.

Hier viel de puzzel in elkaar. Een eigen drukkerij, goede leveranciers, Internet en gemotiveerde mensen die elkaar prima aanvullen en goed met elkaar kunnen samenwerken.

Het was ons oorspronkelijke plan om slechts een paar webshops te openen, maar onze inspiratie en motivatie groeide met de dag. Naast bedrijfskleding, werkkleding en vrijetijdskleding konden wij ook sportkleding aanbieden van verschillende gerenommeerde merken. En dat zijn we gaan doen!

In 2016 willen wij meer dan 25 gespecialiseerde webshops operationeel hebben, die elk leuke producten kunnen aanbieden welke allemaal op verzoek bedrukt kunnen worden in onze eigen drukkerij.

Wij zouden het leuk vinden als u slaagt in een van onze webshops. Wij hebben ons best gedaan om de webshops zo klantvriendelijk en aantrekkelijk mogelijk voor u te maken. 

Wilt u assistentie bij het maken van keuzes en/of bij het bestellen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag. 

Heeft u verbeterpunten of aandachtspunten? Laat het ons dan a.u.b. even weten via een mailtje, wij zullen er met belangstelling naar kijken.

Wij wensen u veel winkelplezier in onze kleding webshops.

Graag tot ziens.

Kevin van Amen & John Mac-Lean 

Hanova Textiles, always fits.

PS: Onze huidige webshops: kleding webshop en zo, bedrijfskleding en zo, werkkleding en zo, kledingbedrukken en zo, pbm en zo, softshell en zo, thermo ondergoed en zo, kersttrui en zo, fietskleding en zo, hardloop kleding en zo, golfkleding en zo, sportkleding en zo, tennis kleding en zo, hoodies en zo, trainingspakken en zo.